Maja Šuput na pozornici otkrila previše

Neki su imali lijep pogled iz prvih redova

Story

Jedna od najzaposlenijih zabavljačica na hrvatskoj estradi, pjevačica Maja Šuput, zapalila je atmosferu svojim nastupom na zagrebačkom Rujanfestu, pogotovo među muškim dijelom publike koji je imao priliku na tren vidjeti i njenu golu stražnjicu. Pjevačica se na Bundeku pojavila u kratkoj žutoj haljinici koja je u jednom trenutku, dok je neumorno skakala po pozornici, otkrila malo previše. 

Igor Kralj / PIXSELL 

Naša 'kraljica svadbi' na svom je Instagramu poručila da je Rujanfest njen 'najdraži festivalski nastup', a zasigurno će joj odsad biti još i draži jer su je organizatori iznenadili i rođendanskom tortom. Sinoć je, naime, Maja nakon koncerta proslavila okrugli 40. rođendan, a s njom je bio i suprug Nenad Tatarinov za koga se udala ove godine u raskošnoj ceremoniji u istarskoj vili Meneghetti.   

Instagram (Screenshot) 

Podsjetimo, zbog ulaska u peto desetljeće života mediji su se u posljednje vrijeme raspisali o pitanju Majine trudnoće.  'Neni i meni to nije tema, istina je da oboje jako želimo postati roditelji, ali nismo u grču. Nenad mi je rekao da za medeni mjesec moramo odabrati mjesto gdje nas zabava neće pronaći. Nadam se da ove godine nećemo bančiti na Maldivima. Po­nijet ću knjigu, neću misliti o poslu, a možda napravimo i dijete', komentirala je Maja tu temu u nedavnom razgovoru za Story.