IZAZVALI BIJES Meghan i Harry na noćenje u hotelu potrošili 10.000 kuna

Ponovno pretjerali

Profimedia

Britanska javnost u zadnje vrijeme ne prestaje brujati o razmaženom ponašanju princa Harryja i Meghan Markle. Razbijesnili su se nakon što je kraljevski par državni novac trošio na privatne letove, a sada su ponovno napravili sličnu grešku tijekom svog posjeta Rimu. Naime, tijekom svog boravka tamo Meghan i Harry odsjeli su u luksuznom hotelu u središtu grada u kojem noćenje košta vrtoglavih 10.000 kuna, javlja The Sun.

Profimedia 

Kraljevski par u Rimu je bio zbog vjenčanja modne dizajnerice  i Meghanine bliske prijateljice Mishe Nonoo i njezina odabranika Mikey Hessa, a hotel u kojem su odsjeli smješten je tik do najpoznatijih rimskih znamenitosti kao što su Fontana di Trevi i Španjolske stube. U hotelu su boravili dvije noći, a u Rim su stigli komercijalnim letom. Osim hotela platili su i osiguranje kako bi mogli neometano uživati u svom boravku. Meghan ni na odjeći nije štedila, pa je tako za vjenčanje odjenula skupocjenu kreaciju modne kuće Valentino, čija cijena iznosi čak 80.000 kuna. 

Profimedia 

Podsjetimo, par je nedavno svojim luksuznim načinom života sve češće počeo ljutiti britansku javnost, a u gradu Brightonu čak je pokrenuta peticija za izglasavanje ukidanja kraljevskih titula na teritoriju njihova grada. Građani su ojađeni novcem koji im se porezom oduzima i daje kraljevskoj obitelji. Peticiju je za sada potpisalo 2000 ljudi, a Gradsko vijeće razmotrit će prijedlog sljedećih tjedana. Kako Brighton spada u pokrajinu East Sussex, upravo onu čiju titulu nose Harry i Meghan, građani su zaključili kako oni ne žele imati takve predstavnike.