Poznati chef iznenada umro u 44. godini

Uzrok smrti još je nepoznanica

Twitter (Screenshot)

Poznati chef Carl Ruiz kojeg smo redovito mogli gledati na kulinarskoj televiziji 'The Food Network', umro je iznenada u dobi od 44. godina, javlja Metro. Što je dovelo do prerane smrti, još nije poznato. Carl je bio i vlasnik uglednog njujorškog restorana La Cubana kojeg je otvorio prije tri mjeseca, a njegov glasnogovornik potvrdio je tužnu vijest na društvenim mrežama. 

Screenshot/Twitter 

'U ime obitelji La Cubana, teškog srca javljamo da je naš voljeni izvršni chef Carl Riaz preminuo. Nikakve riječi ne mogu izraziti koliko smo tužni i pogođeni iznenadnim gubitkom našeg dragog prijatelja i brata, čiji briljantni intelekt i zarazni humor nisu imali granica. Bio je moćna sila kubanske kuhinje i živio je život punim plućima, baš kao što je i kuhao, 'uvijek plešući', što je bio najvažniji sastojak u njegovoj kuhinji', pisalo je u priopćenju.

Rodom s Kube, Carl je nakon uspjeha na 'The Food Networku' otvorio restorane širom svijeta te je redovito gostovao u radijskim i televizijskim emisijama. Najviše je ipak bio ponosan na svoj njujorški restoran specijaliziran za izvornu kubansku kuhinju, od kojeg se sad morao naprasno rastati, samo tri mjeseca nakon otvorenja.

Screenshot/Twitter 

Mnogi ljubitelji njegove kuhinje i kolege s kojima je surađivao izrazili su na društvenim mrežama tugu i šok Carlovom preranom smrću. 'Tijekom godina sam upoznao puno nevjerojatnih ljudi, ali prijatelja poput Carla je teško naći među stotinama milijuna ljudi', napisao je njegov bliski prijatelj i suradnik Guy Fieri.