Marija Šerifović: 'Nikoga nisam voljela kao tebe, ti si moj svijet'

Emotivnom objavom otkrila svoju najveću ljubav

Instagram

Srpska pjevačica Marija Šerifović o svom se ljubavnom životu gotovo nikada ne oglašava i privatni život nastoji držati podalje od očiju javnosti. Ipak, mediji često pišu o vezama 34-godišnje pjevačice i povezuju je s brojnim djevojkama, što se pjevačici nikako ne sviđa. Čini se da je Marija odlučila stati na kraj nagađanjima pa je putem društvenih mreža svima poslala jasnu poruku.

Instagram (Screenshot) 

Na svom Instagram profilu objavila je fotografiju mikrofona uz koji je dodala kraći opis, u kojem navodi da je upravo mikrofon njezina najveća ljubav bez koje ona ne može. Naravno, to je bila svojevrsna šala kojom je Marija svima htjela poručiti da su joj karijera i pjevanje na prvom mjestu te da u njezinom ljubavnom životu još uvijek nema nitko poseban.

Podsjetimo, u nedavnom razgovoru za srpsko izdanje Storyja pjevačica je progovorila o svom ljubavnom životu. 'I dalje sam sama i uživam u tome. Posljednjih nekoliko godina posvećena sam poslu više nego ikada i trenutno je moj fokus na karijeri. Radim vrijedno kako bih u starosti mogla odmarati. Šalu na stranu, vjerujem da će uskoro i ljubav doći na red', izjavila je u veljači ove godine.