ISKORISTILA ARCHIEJA Meghan ponovno crpi inspiraciju od princeze Diane

Svim silama želi da ju vole

Profimedia

Vojvotkinja od Sussexa, 38-godišnja Meghan Markle, očito je puno truda uložila u osmišljavanje odjeće koju će njezin četiri mjeseca star sin Archie Harrison nositi na prvoj turneji obitelji. Princ Harry, Meghan i sinčić sletjeli su u Južnu Afriku, a sve oči bile su uprte u najmlađeg člana obitelji. Naime, za prvi susret s tamošnjim pogledima prisutnih, Meghan je za njega odabrala poseban komplet - bio je odjeven potpuno u bijelo s kapicom sa coflekom. Čini se kako je Meghan inspiraciju našla u princezi Diani. Naime, i ona je svog sina na jednom od putovanja identično odjenula. Princeza Diana tada je nakon slijetanja u Aberdeen iznijela princa Harryja na rukama koji je bio iste dobi kao i danas Archie.

Profimedia 

Profimedia 

Ova sličnost nikako nije slučajnost: Meghan je jako svjesna kakvu sliku u javnosti ima njezin suprug. U rujnu je pomno izabrala devet fotografija u čast proslave njegova 35 rođendana. Kolaž fotografija objavila je na njihovom službenom Instagram profilu, a upravo prva fotografija je ona princeze Diane i princa Harryja sa spomenutog putovanja. Ispod fotografije napisala je i dirljivu poruku u kojoj poručuje suprugu kako je inspirira svakoga dana. 'Ti si najbolji suprug i divan otac našem sinu. Želim ti najsretniji rođendan', napisala je tada vojvotkinja. 

Prvoga dana turneje Meghan i Harry posjetili su općinu u kojoj djeca mogu učiti o svojim pravima i sigurnosti. Također, djevojčice tamo mogu pohađati i tečajeve samoobrane. I Meghan i Harry ondje su održali govore. Njihovo sljedeće odredište je muzej District Six koji se nalazi u Cape Townu. Tamo je više od 60,000 stanovnika preseljeno nakon mnoštva racija za vrijeme Apartheida. 

Profimedia 

'Njihova Visočanstva se jako vesele putovanju u Afriku. Afrika je na vrlo posebnom mjestu u srcu vojvode i jako se veseli podijeliti svoja iskustva sa vojvotkinjom i njihovim sinom', poručila je glasnogovornica dvora netom prije odlaska. 'Imaju vrlo zgusnut raspored, četiri države u deset dana, a tu je i vrlo mali suputnik na kojega treba obratiti posebnu pozornost', zaključila je.