IZGLADNJUJE SE Will Smith zabrinut za sinovo zdravlje

Imali hitnu intervenciju u obitelji

Profimedia

Karijera mladog pjevača Jadena Smitha, 21-godišnjeg sina popularnog glumca Willa Smitha, na uzlaznoj je putanji, a kako to obično biva, zgusnut raspored uzeo je danak. Nedavno je objavio novi album naziva ERYS i sada je na turneji Amerikom. Njegovo zdravstveno stanje zabrinulo je njegove roditelje, 50-godišnjeg Willa i 48-godišnju Jadu Pinkett Smith. 

Profimedia 

'Will i ja smo imali intervenciju jer je Jaden sada vegan, shvatili smo kako ne jede dovoljno proteina', rekla je Jada u svojoj emisiji. 'Jako je smršavio, izgleda ispijeno', dodala je zabrinuta majka. 

'Imao je podočnjake, koža mu je bila siva. Bili smo jako nervozni', potvrdio je Will. Jaden, s druge strane, nije skrivao istinu i poručio kako se zaista nije pravilno hranio. Objasnio je kako se i zbog izgladnjivanja razbolio netom prije nastupa na festivalu Coachella te da zbog silnog stresa nije također ni spavao. 

Prošle godine zbog mučnine završio je i u bolnici i to dvaput. Stoga je njegova majka organizirala razgovor s nutricionistkinjom u njihovom domu. Čak je i Will priznao kako ima problema u tom pogledu te da mu je težina koju je dosegao ovoga ljeta najveća do sada. 'Imamo problem s hranom u ovoj obitelji', zaključila je Jada. 

Nakon razgovora sa stručnjakinjom, obitelj je zaključila kako će poslušati njezine savjete i početi živjeti po propisanom režimu. Također, pozvali su i gledatelje epizode da više brinu o svom zdravlju, a pogotovo o hrani koju konzumiraju.