BOBANOVI NA OKUPU Leonarda zgodnija nego ikad

Plijenili pažnju okupljenih

Profimedia

Na sinoćnjoj dodjeli FIFA nagrada za najbolje nogometaše 2019. godine, koja se održala u La Scali, najpoznatijoj opernoj kući u Milanu, među mnogobrojnim uzvanicima, bio je i proslavljeni domaći nogometaš, 50-godišnji Zvonimir Boban, sportski direktor nogometnog kluba Milan, koji se na svečanoj ceremoniji pojavio u društvu supruge Leonarde i djece. 

Profimedia 

Obitelj Boban rijetko se pojavljuje u javnosti, pa je stoga sinoćnjim pojavljivanjem, bračni par Boban u društvu kćeri Marte i Marije te sina Rafaela, privukao mnoštvo znatiželjnih pogleda. Modna dizajnerica i bivši model, koja se nedavno ponovno odlučila vratiti modnom svijetu, zablistala je u nepogrešivoj kombinaciji crnog odijela i bijele košulje, a cijeli je outfit upotpunila crnom šljokičastom beretkom. 

Profimedia 

Podsjećamo, Zvonimir i Leonarda upoznali su se 1989. godine, a četiri godine kasnije sudbonosno su 'da' izgovorili u Milanu. Par je posvojio četvero djece, kći Mariju, sina Gabrijela te blizance Martu i Rafaela a 2009. godine postali su i biološki roditelji djevojčice Ruže.