Brenina snaha doživjela trenutak koji neće zaboraviti

Prekršila je vlastito pravilo

Instagram screenshot

Pjevačica Aleksandra Prijović, poznata i kao snaha Lepe Brene, proslavila je 24. rođendan, čime se pohvalila na društvenim mrežama. Znatiželjne pratitelje pritom je počastila s malim pogledom u raskošni dom u elitnom beogradskom kvartu Bežanijska kosa, koji dijeli sa 34-godišnjim Breninim posinkom, suprugom Filipom Živojinovićem.

Instagram screenshot 

Kako poznati par nije nikada pokazao luksuz svoje kuće, javnost je bila oduševljena što je Aleksandra prekršila vlastito pravilo i dala im priliku da 'škicnu' u njihov dom, koji je je bio prepun poklona koje je majka Breninog šestomjesečnog unuka Aleksandra dobila za rođendan. Sve je bilo ukrašeno rozim balonima, cvijećem i laticama ruža, a na meniju su bili neodoljivi slatkiši...

Instagram screenshot 


Po svemu sudeći, Aleksandra je proslavila rođendan kao prava princeza, a čestitku joj je preko Instagrama uputila i 58-godišnja svekrva. Objavila je zafrkantsku fotografiju nje i Aleksandre s vojnim bereta kapama i naočalama s obojenim staklima, joj poručila: 'Sretan rođendan!'.

Instagram screenshot 

Instagram screenshot 

Podsjetimo, Aleksandra je 6. ožujka suprugu Filipu donijela na svijet prvog sina, kojemu su dali ime koje je popularno u Srbiji, Aleksandar. Pred oltar su stali u lipnju prošle godine, a to vjenčanje mediji su prozvali 'vjenčanjem desetljeća'. Pjevačica je nakon porođaja vrlo brzo povratila liniju i vratila se nastupima.