Miley Cyrus na pogubnoj dijeti nakon razvoda?

Ne osjeća se dobro u svojem tijelu

Profimedia

Pjevačica Miley Cyrus u kolovozu je potvrdila kako se razvodi od glumca Liama Hemswortha samo osam mjeseci nakon vjenčanja, a sada su se pojavila šuškanja kako ju je razvod potaknuo na autodestrukciju. Kako piše magazin NW, 26-godišnja navodno je pjevačica na 'smrtonosnoj dijeti' te se odala alkoholu i puši marihuanu. Uz to na svoju ruku navodno uzima i lijekove kako bi se lakše sučila sa situacijom u kojoj se nalazi.

Spomenuti magazin dodao je i kako je njezina težina pala na samo 40 kilograma jer se izgladnjuje. 'Jedva jede, vide joj se rebra, a od trbušnih mišića joj nije ostalo gotovo ništa. Kada nešto i pojede to je komad voća ili šaka orašastih plodova', rekao je neimenovani izvor za NW.

Screenshot NW 

'Kada joj je želudac pun, osjeća se napuhnuto i izvan kontrole. Marihuana joj pomaže da život promatra s vedrije strane. Ona se smatra vrlo produhovljenom i vjeruje kako marihuana hrani njezin duh i tijelo bolje od bilo koje hrane', dodao je. Spomenuti magazin na naslovnici je objavio Mileyine prije i poslije fotografije kako bi potkrijepio ove tvrdnje, no nisu naveli kako je jedna fotografija nastala još 2011. godine, a druga 2. kolovoza ove godine, što je više od tjedan dana prije nego je par objavio da se razvodi.