Glumica se prestravila i pobjegla s društvenih mreža

Objasnila je i zašto

Story

Britanska glumica Keira Knightley jedna je od rijetkih poznatih osoba koja nema profil na društvenim mrežama. Povodom izlaska novog filma 'Official Secrets' u kojem glumi naslovnu ulogu Katharine Gun, u intervjuu za Irish Times 34-godišnja glumica priznala je da je svojevremeno otvorila profile na društvenim mrežama, ali ju je to toliko prestravilo da je brzo odustala.

Story 

  'Imala sam profil jedno pet sekundi. Gledala sam kako brzo raste lista mojih pratitelja, ono, po stotinu pratitelja u tri sekunde i to me toliko prestravilo da sam ga odmah ugasila... ', rekla je glumica tvrdog engleskog  naglaska koje se sjećamo po ulogama u franšizi 'Pirati s Kariba'.

'Što se tiče Facebooka, na njemu sam imala profil deset dana i nisam objavila nikakvu objavu, a on mi i dalje stalno šalje obavijesti kao da sam član', čudi se Keira.

Profimedia 

Pojasnila je i zašto osjeća toliku odbojnost i nezainteresiranost za komunikaciju s obožavateljima preko društvenih mreža.

'Ja nemam puno toga što želim podijeliti na taj način. Imam dvoje djece i želim da njihova privatnost bude sigurna i sveta dok ne budu dovoljno odrasli da odluče što žele sa svojim životima. Ne želim pisati o svom obiteljskom životu, premda sam, priznajem, napisala veoma dugački esej o mojoj vagini koja se rascjepala napola. Bolja sam u takvim temama. Također loše snimam fotografije, tako da bi moj Instagram profil bio sramoćenje, objasnila je Keira koja  sa 35-godišnjim suprugom Jamesom Rightonom ima dvoje djece, četverogodišnju Edie i drugu bebu koju je rodila sredinom rujna i čiji spol još nisu otkrili.  

Profimedia 

Budući da ne prati ni tuđe objave na društvenim mrežama, glumica vijesti i informacije skuplja na stranicama novina kao što su Guardian i New York Times. Kazala je i kako ju je suprug, za kojeg se udala u Francuskoj u svibnju 2013. godine, natjerao da čita knjige o klimatskim promjenama.