RTL-ova voditeljica doživjela prometnu nesreću

Za Story.hr ispričala što se dogodilo

Instagram

Poznato lice RTL televizije Ana Radišić, prošlog je vikenda doživjela prometnu nesreću, zbog čega neko vrijeme mora mirovati i nositi Shanzov ovratnik. Iako za Story.hr priznaje da se dobro osjeća i da je sve u redu, 30-godišnjakinja nam je otkrila da je jedna od posljedica nesreće trzajna ozljeda vrata.

'Dogodilo se to u nedjelju kad sam se vraćala iz Rovinja. Vozač kombija iza mene jednostavno nije držao odstojanje i dosta me udario. Jedan trenutak nepažnje najčešće dovodi do ovakvih nesreća, pa zbog toga sve molim da pripaze na razmak između vozila. Nikoga ne krivim, važno mi je da sam dobro', rekla nam je kratko Riječanka.

Uz ovratnik koji mora nositi sad neko vrijeme, govori nam da je sada najbitnije da sada miruje koliko god može. 'Bit ću na malim ekranima, ali ću morati smanjiti akciju i sve ostale obaveze', kroz osmijeh govori voditeljica koja tog trena ostala u šoku. 'Doživjela sam šok, ali sada sam stvarno dobro. Najbitnije je što posljedice nisu bile veće', zahvalna je Ana. Kako bi sve podnijela lakše, veliku podršku pružili su joj kolege i prijatelji. 'Iako su uvijek tu, u ovakvim situacijama stvarno možete vidjeti na koga možete računati', rekla nam je i nekoliko puta poručila svima da moraju paziti, kako se ovakve nesreće ne bi događale.