Ana Ivanović šokirala linijom manje od mjesec dana nakon porođaja

Potaknula je mnoge komentare

Instagram

Bivša srpska tenisačica, 31-godišnja Ana Ivanović i njezin suprug, 35-godišnji nogometaš Bastian Schweinsteiger, početkom rujna dobili su drugog sina, kojem se najviše razveselio njihov jednoipogodišnjak Luka. Ana je tijekom trudnoće cijelo vrijeme bila vrlo aktivna, a sudeći po posljednjim fotografijama koje je objavila na Instagramu, s aktivnostima je nastavila odmah nakon porođaja.

Naime, njezina vitka figura manje od mjesec dana nakon dolaska drugog sina na svijet, privukla je mnogo pažnje pratitelja koji su je zasuli komentarima. Dok su je neki hvalili i pisali joj da izgleda prekrasno, našli su se i oni koji su je ponovno prozvali zbog mršavosti. 'Jako si mršava', 'ne izgledaš zdravo' i 'ženo, kako si tako tanka?', bili su samo neki od komentara, no Ana na njih, kao i inače, nije reagirala.

Podsjetimo, i prošle godine, samo sedam mjeseci nakon što je rodila prvog sinčića Luku, ispod nekolicine njezinih fotografija, objavljenih na Instagramu, oglasili su se zabrinuti pratitelji, a neki su čak počeli sumnjati kako bivša tenisačica boluje od poremećaja u prehrani. 'Lijepo, ali ide ka manekenski previše mršavom... Ljepše ti stoji ona zdravo sportska linija. Bulimija je za one koji se nikada nisu bavili sportom, a ti si ipak prevelika šampionka da bi otišla u drugu krajnost zbog manekenske linije', napisao joj je jedan pratitelj, dok joj je drugi savjetovao da nešto pojede. 'Crna Ana, pojedi nešto vidi na što sličiš. Ajde malo srpske kuhinje, kajmak, mladi sir, pršuta', napisao je, a sličan scenarij sada se ponavlja i nakon njezine druge trudnoće.