Sin pjevačice promijenio spol

Dugotrajan proces

Instagram

Izaak Adu koji je nekoć bio Mickailia 'Ila' Adu otkrio je na svom Instagram profilu dirljivom objavom da je zadnjih šest mjeseci proveo mijenjajući spol. U svakom dobrom i lošem trenutku uz 23-godišnjaka posljednjih mjeseci je bila njegova majka, pjevačica Sade Adu, koja ga u potpunosti podržava. Izaak je kao djevojčica oduvijek bio vrlo nesiguran, pišu strani mediji.

Prije dvije godine javnosti je obznanio najveću intimu svog života i otkrio da je transrodna osoba. Upravo zbog toga se odlučio na ovaj potez, a emotivnom objavom na društvenim mrežama dao je do znanja da je sve to sada iza njega. 'Bio je to dugačak i težak put, ali uspjeli smo, a sada idemo nazad, idemo kući. Hvala ti mama što si bila uz mene ovih šest mjeseci. Volim te puno', napisao je potpuno iskreno 23-godišnjak.

Nije dugo trebala da počnu pristizati poruke podrške.'Volimo vas oboje, divni ste', 'ovo je smekšalo moje srce', 'ovo je preslatko, a tvoja mama je zlatna', samo su neki od njih. Izaak se podvrgnuo faloplastici, a tu se radi o procesu plastične kirurgije za rekonstrukciju i povećanje penisa. Nju koriste transrodne osobe koje u potpunosti žele promijeniti spol.