jedanaestomjesečni sin Pippe Middleton već ide u teretanu

Ima samo 11 mjeseci

Profimedia

Sestra 37-godišnje vojvotkinje od Cambridgea, Kate, 35-godišnja Pippa Middleton, prije 11 mjeseci na svijet je donijela svoje prvo dijete, sinčića Arthura, kojeg je dobila u braku s Jamesom Matthewsom. Kako se pohvalila u svojoj fitness kolumni Waitrose Weekend, sad kada je maleni porastao, lakše joj je uključiti ga u tjelesnu aktivnost, a nedavno ga je upisala i u teretanu za bebe.

Profimedia 

'Sad kad je Arthur star 11 mjeseci i pokretniji, pokušavam se osvrnuti na različite aktivnosti kojima bi se mogao baviti. Trebala sam pronaći nešto više od običnih šetnji parkom u dječjim kolicima. Naša lokalna teretana za bebe bila je pravi spas. Veliki je prostor prepun zabave, mekih predmeta, prostirki za igranje, stepenica, loptica, ljuljački, mini trampolini i još mnogo toga za poticanje i fizički angažman beba i mališana', napisala je.

Profimedia 

'Arthur troši puno energije u ovom sigurnom okruženju i uči mnogo fizičkih vještina. Primijetila sam i kako mu pri svakom posjetu samopouzdanje raste', dodala je. Kada je imao samo četiri mjeseca, Pippa se pohvalila kako Arthura uči plivati te je zaključila da obožava vodu.

Profimedia 

Inače, i sama Pippa je vrlo aktivna te formu održava trčanjem, bicikliranjem, ali i odlascima u teretanu. Aktivna je bila i tijekom trudnoće sa svojim sinčićem, a samo dva mjeseca nakon što ga je rodila zaprepastila je svijet svojom vitkom linijom po kojoj se nikada ne bi reklo da je bila trudna.