Justin Bieber drugi put u godinu dana izrekao sudbonosno 'da'

Slavlje koje će se pamtiti

Profimedia

Kanadski miljenik žena, glazbenik Justin Bieber ponovno je izgovorio sudbonosno da svojoj supruzi Hailey Bieber pred obitelji i prijateljima, na raskošnom vjenčanju koje se održalo na imanju Montage Palmetto Bluff u Južnoj Karolini.

Nakon što su se u rujnu prošle godine tajno oženili pred matičarem u New Yorku, 25-godišnji Justin i tri godine mlađa manekenka, Hailey Baldwin, na godišnjicu braka razmijenili su vjerske zavjete u luksuznom odmaralištu na rijeci, smješteno na imanju veličine 20 tisuća hektara uz Atlantski ocean.

Profimedia 

Osim zelenilom i prekrasnom prirodom, velebni prostor ističe se i bogatim drvenim namještajem koji je upotpunjen zlatnim detaljima. Nema sumnje da je u takvom okružju svih 154 uzvanika uživalo u sreći mladenaca koji su se obećali jedno drugome u dobru i zlu u obližnjoj Somerset kapelici, a među gostima bila su i poznata imena poput modela Kendall Jenner, portorikanskog supermodela i glumice Joan Smalls, glumice i modela Camille Morrone, Justinovog menadžera Scooter Brauna... Veselje je na svadbi svojim izvedbama uveličavao Grammyom ovjenčani glazbenik Daniel Caeser.

Profimedia 

Profimedia 

Presretni mladenci nisu još stigli staviti fotografije s vjenčanja na društvene mreže, ali je Justin na svom Instagramu uoči vjenčanja podijelio fotografiju novog luksuznog ručnog sata kojeg si je kupio. 'Nabavio sam si predobar poklon za vjenčanje', napisao je pjevač kojemu, sad kad se obećao Hailey i pred bogom, ništa ne stoji na putu da ostvari svoju veliku želju, a to je da imaju djecu.

'Ljubavni izlasci s tobom, draga. Jednog dana tu ću voditi našu kćer... Ne upućujem na ništa u skoroj budućnosti, ne žuri mi se. Želim uživati samo s tobom još neko vrijeme', napisao je Justin još prije na Instagramu. Uoči vjenčanja objavio je i fotografiju njega i Hailey kad su se tek upoznali, dok su još bili klinci. 'Moja supruga i ja. Gdje je sve počelo', komentirao je raznježeni glazbenik.