KAMATARI ZA VRATOM Darko Lazić napokon priznao istinu

Nikad iskreniji

Instagram

Srpski glazbenik Darko Lazić neprestano puni novinske stupce svojim burnim životom, koji je bio ispunjen drogom, alkoholom, brojnim ljubavnicama, prometnom nesrećom koju je pijan skrivio i zbog koje je postao djelomični invalid, navodno velikim dugovima zbog kojih mu kamatari prijete smrću... U posljednje se vrijeme u intervjuima 27-godišnji folker hrabro suočio s pitanjima novinara o tim škakljivim temama, a u posljednjem, za Kurir, priznao je više nego ikad dosad.

Instagram 

Kako mu je desno stopalo zbog prometne nesreće još uvijek van funkcije i hoda pomoću štaka, zaručnik 20-godišnje Marine Gagić, koja mu je nedavno rodila sinčića Alekseja, priznao je kako je problem zapravo u nečemu drugom. 

'Problem je isključivo moja kilaža, ali to ću riješiti. Stopalo boli na promjenu vremena i tu isključivo smeta višak kilograma. Čvrsto sam odlučio da potpuno promijenim način prehrane i života i do koncerta ću, kao što sam obećao, skinuti bar 10 kilograma. Pa poslije tih deset idemo dalje dok ne postanem maneken', rekao je i priznao kako još nije 'probavio' traumu prometne nesreće. 

'Budući da i dalje trpim bolove, svakodnevno se sjetim toga i nemoguće je da mi bar jednom dnevno ne prođe kroz glavu sve što se dogodilo', rekao je i kazao kako nije istina što piše u novinama, da vozi automobil iako mu je vožnja zabranjena. 'Imam svog vozača. Sve i da hoću voziti, ne mogu jer me zaboli stopalo čim ga malo više forsiram. Ne mogu lagati, sjeo sam u auto poslije nesreće, ali nisam izdržao ni pet minuta'. 

Osvrnuo se napokon i na ono što je najviše zabrinulo njegove obožavatelje, šuškanja kako je do grla u dugovima zbog kojih mu zelenaši prijete smrću. 'Dugove sam imao ranije, ali sam ih sve do jednog vratio. Ne vučem nikakve repove i riješio sam probleme. Nikome ništa nisam skrivio, nikome ne dugujem i živim potpuno mirnim životom', tvrdi on.

U posljednjoj pjesmi koju je objavio, Darko je pjevao o svojoj majci, koja plače zbog njega. Priznao je da se to dogodilo puno puta. 'To mi teško pada, plakala je zbog sitnica, ali i zbog krupnih stvari. Nije se mogla naviknuti na brz život kojim sam živio i to joj je slamalo srce', rekao je.

Otvorio se i o svom sinu Alekseju i rekao kako svaki slobodni trenutak nastoji provesti s njim. 'Aleksej liči na mene, ima crnu kosicu i malo je bucko. Zaista je dobra beba, a i Marina se odlično snašla, što je i mene iznenadilo. Toliko je željela sina i sada kada ga ima, uživa u majčinstvu mnogo više nego što smo mogli zamisliti', kazao je i dodao kako namjerava širiti svoju obitelj. 

'Djecu obožavam i želio bih dobiti treće, četvrto, pa i peto dijete. Zašto ne?! Bože zdravlja, možda sljedeće ili one tamo godine. Bio bih istinski sretan', rekao je i zatim komentirao svoje nedavno priznanje, kako je dosad spavao s više od 300 žena, a šuškalo se da su mnoge od njih njegove kolegice. 

'Time se mogu hvaliti samo iskompleksirani muškarci. Muškarac je tu da bude džentlmen, da šuti, radi i uživa. Nema potrebe da laje i misli da je zbog toga faca, jer stvarno nije. Nikada nitko neće znati s kim sam točno spavao. Bio sam mlad i lud. Kao i moje kolegice. U tome postoji ništa loše. Sada sam obiteljski čovjek i to je iza mene', rekao je i dodao: 'Ne smatram se zavodnikom, već se znam nasmijati, tako da žene misle da im se udvaram i flertujem.Što se tiče toga čime sam zavodio, osmijehom, svakako. Osmijeh mi je najjače oružje'. 

Na kraju je priznao i koliko su Marina i on ljubomorni u vezi.

'Ona nije ljubomorna u smislu da je varam i tome slično. Problem je što se ne može naviknuti na to što sam stalno odsutan. To će doći na svoje, treba tu još godinica. Imponira mi što imam lijepu ženu i prema tome mogu imati samo pozitivan osjećaj. Osim toga, vrlo sam siguran u sebe. Ne brine me konkurencija', zaključio je.