Angelina Jolie prvi put o razvodu: 'Neću se više nikada udati'

Napokon je priznala kako se osjeća bez Brada

Profimedia

Glumica Angelina Jolie prošla je težak period u kome se rastala od supruga Brada Pitta i ostala samohrana majka njihovo šestero djece, 14-godišnje Zahare, 13-godišnje Shiloh i 11-godišnje Viviene te 18-godišnjeg Madoxxa, 15-godišnjeg Paxa i 11-godišnjeg Knoxa. I dok je Brad javno priznao svoje grijehe koji su kumovali raspadu veze, od kojih je najveći bio ovisnost o alkoholu, Angelina je tek sad otvorila dušu i priznala za francuski magazin Madame Figaro kako se osjeća poslije razvoda, koji tek sada treba biti formalno realiziran, tri godine nakon što su prestali živjeti skupa.

Profimedia 

Pred kraj njihove veze, priznala je 44-godišnja Angelina, osjećala se pogubljeno, 'kao da više ne prepoznaje sebe'. 'Razvod je bio zaista kompliciran. Osjećala sam se mala, gotovo nevažna, iako to nisam pokazivala. Osjećala sam duboku i istinsku tugu, bila sam povrijeđena. Sad sam u prijelaznom razdoblju, kao da se vraćam sama sebi', priznala je holivudska zvijezda koja upravo promovira svoj novi film 'The Maleficent: Mistress of Evil'.

Kazala je i kako sad ima priliku iscijeliti taj dio sebe. 'To je lekcija koju prenosim svojoj djeci, tu energiju obnavljanja koja nam može donijeti i sreću. Morala sam je ponovno otkriti i to uz neke zdravstvene probleme. Kad se sve to slegne, shvatite koliko ste sretni što ste živi', rekla je i naglasila kako joj djeca daju snagu da nastavi život, a priznala je i kako joj se nije bilo lako rastati od najstarijeg sina Maddoxa, kojeg je posvojila u Kambodži, i koji je nedavno otišao na studij u Južnu Koreju. 

Profimedia 

Čini se kako Angelina nije otkrila punu dubinu svojih osjećaja u intervjuu, jer je izvor blizak glumici rekao za US Weekly kako Angelina govori da se više nikada neće udati jer su joj tri braka bila dovoljna.

Podsjetimo, 55-godišnji Brad i Angelina bili su u vezi čak deset godina prije nego su se 2014. odlučili stati pred oltar. Fanovima dugo nije bilo jasno zašto su toliko otezali s vjenčanjem, koje se na kraju pokazalo fatalno za vezu. Jedino objašnjenje dao je Brad 2011. u intervjuu s Ellen DeGeneres, kazavši kako se on i Angelina neće vjenčati dok u svih 50 saveznih država u SAD-u ne bude legaliziran brak istospolnih parova. Na kraju ipak nisu mogli čekati toliko dugo, a ispada da bi možda bilo bolje da jesu.

Story 

Bradu je to bio drugi brak, nakon rastave od glumice Jennifer Aniston, a Angelina je prije Brada sreću u prvom braku potražila sa 46-godišnjim glumcem Johnny Lee Millerom, od kojeg se rastala 2000. Iste je godine uplovila u bračnu luku sa 64-godišnjim glumcem Billyjem Bobom Thorntonom, od kojeg se rastala tri godine kasnije.