FOTO Princeza Diana viđena na ulicama Seville

23 godine nakon smrti

Profimedia

S bob frizurom kao zaštitnim znakom, u haljini s umetcima u ramenima i sramežljivim pogledom u stranu, princeza Diana prošetala je ulicama Seville. Doduše, bila je to glumica, 23-godišnja Emma Corrin koja ju toliko vjerno prikazuje da se nekima zaista učinilo kako je to Lady Di.

Emma je već sad osvojila mnoge iako je dostupno tek par fotografija i isječaka iz serije The Crown koja prikazuje život kraljevske obitelji, poglavito kraljice Elizabete II. Sada se u seriji kao majka pojavila omiljena princeza, a radnja počinje njezinim putovanjem u Australiju, zajedno sa suprugom princom Charlesom i tada bebom princom Williamom.



Profimedia 


'Princeza Diana zaista je bila ikona i njezina ostavština u svijetu je neprocjenjiva' rekla je Emma nakon što je objavljeno kako je upravo ona dobila ulogu. Redatelji serije njezinom glumom su oduševljeni, kao i sposobnošću da vjerno prikaže plahost, ali i snagu žene koja je obilježila osamdesete i devedesete. U seriji se pojavljuje i Camilla, vojvotkinja od Cornwalla, s kojom je princ Charles imao aferu.

Profimedia 

Podsjetimo, već preko četrdeset godina ljubavni život princa Charlesa je u fokusu medija, kao i dvije najvažnije žene u njegovom životu, princeze Diane i Camille Parker Bowles. Princeza Diana, kako su pisali strani mediji, od početka je znala za aferu svog supruga i njegove sadašnje supruge, što ju je iznimno mučilo jer je svim srcem voljela Charlesa, koji nije ni skrivao da voli drugu ženu. Upravo zbog te afere, Camilla je dugo vremena bila najomraženija osoba u kraljevskoj obitelji.

Story 

Upravo Charlesova nevjera pokrenula je najveći brodolom u životu Lady Di, a to se saznalo kada je objavljen razgovor u kojem je priznala koliko ju je to zapravo pogodilo. Princeza je priznala kako je oboljela od bulimije: 'Bulimija je počela nekoliko tjedana nakon naših zaruka. Moj suprug je stavio ruku na moj struk i rekao da sam se malo udebljala. To je u meni slomilo nešto. Počela sam razmišljati o njemu i Camilli', izjavila je tada Diana i šokirala javnost.

Njezin život završio je tragedijom. Prošle su 22 godine otkako je jedna od najobožavanijih princeza na svijetu poginula u stravičnoj prometnoj nesreći u Parizu, bježeći u Mercedesu sa svojim dečkom Dodi Fayedom od fotografa.

Profimedia