Najnovije fotografije otkrile rezultate plastičnih operacija nekadašnje

Obožavatelji u šoku

Profimedia

Christina Aguilera, 38-godišnja glazbenica koja je nekada smatrana glazbenom divom, već neko vrijeme živi život daleko od očiju javnosti. Iako nije aktivna pjevačica, i dalje kontinuirano radi. Tako je jedan od projekata bilo snimanje glazbene podloge za novi animirani film 'Obitelj Adams' čija je premijera održana u nedjelju u Los Angelesu. Neobičan look itekako je bio pun pogodak za spomenutu premijeru, no ono što je svima palo u oči je njezino već neprepoznatljivo lice. 

Profimedia 

Naime, uz platinasto plavu periku i naglašenu šminku, obožavatelji su primijetili rezultate njezinih plastičnih operacija, zbog koje su je već nekoliko puta prozivali. Povećane usne i velika količina botoksa drastični su potezi koji nikome nisu jasni. No, Christinu to previše ne brine, jer kako je rekla ranije ove godine, uživa u teatralnosti i eksperimentiranju. 

Profimedia 

'Oduvijek sam bila osoba koja očito voli puno eksperimentirati, uživa u teatralnosti i uživjeti se u lik na pozornici. To je u opisu mog posla, ali također, trenutačno se nalazim u periodu životu kada mi je sasvim u redu ponekad skinuti sve te maske sa sebe. Osjećaj je poprilično oslobađajuć', izjavila je Christina za časopis 'Paper', za čiju je naslovnicu pozirala bez šminke. 

Podsjetimo, pjevačica je majka dvoje djece, 11-godišnjeg sina Maxa i petogodišnje kćerkice Summer, koji su joj se uz zaručnika Matthewa Rutlera, pridružili na premijeri spomenutog filma. 

Profimedia