Nekadašnji miljenik tinejdžerica očekuje šesto dijete

Podijelio je vijest na televiziji tijekom 'Plesa sa zvijezdama'

Profimedia

More tinejdžerica uzdisalo je za njim dok je bio zvijezda tinejdžerske serije 'Dawson Creek',  no 42-godišnji glumac James Van Der Beek već je dugo sretno oženjen sa suprugom Kimberly i sad očekuju svoju šestu prinovu. Ushićeni par vijest je podijelio tijekom showa 'Dancing With The Stars', putem videa u kojem ih se vidjelo kako čekaju na pregled ultrazvukom u društvu svoje djece, devetogodišnje Olivije, sedmogodišnjeg Joshue, petogodišnje Annabele, trogodišnje Emily i godinu i pol stare Gwndolyn, a potom je čitava američka nacija mogla uživo gledati prvu snimku prinove u trbuščiću. Glumac se pohvalio i na Instagramu, a usput je objasnio i zašto su vijest odlučili podijeliti na televiziji.

Story 



'Van sebe smo od sreće što s vama možemo podijeliti vijest da je još jedno klupko sreće izabralo nas da joj budemo obitelj. Odlučili smo da prvi ultrazvuk bude emitiran na televiziji, a mislio sam da to nikada nećemo napraviti. No Kimberly i ja smo sami prošli već tri takva prva ultrazvuka i otkrili da dijete nema otkucaje srca ili da nije živo, tako da smo ovaj put htjeli podijeliti s vama taj trenutak', napisao je glumac koji je u 'Dawson`s Creek' glumio naslovnu ulogu Dawsona.

'Spontani pobačaj je nešto o čemu ljudi rijetko razgovaraju i proživljavaju u tajnosti. Ali toga se nitko baš ni najmanje ne mora sramiti, i treba si dati dovoljno vremena za žalovanje. Odlučili smo riskirati i podijeliti ovo s vama, bez obzira na to što ćemo saznati na pregledu, u nadi da ćemo maknuti bezosjećajnu stigmu koja prati ovaj problem i potaknuti ljude koji prolaze kroz to da se otvore prema ljubavi i potpori prijatelja i obitelji, jer im je tad najviše potrebna. Srećom, ovaj put, mi smo s pregleda otišli u suzama sreće', dodao je glumac u objavi.

Story 



Podsjetimo, glumac je i prije godinu dana na Instagramu progovorio o tri spontana pobačaja koje je imala njegova supruga, televizijska producentica Gwendolyn. 'Imali smo tri pobačaja tijekom godina uključujući onaj prije ove malene ljepote', napisao je glumac u opisu fotografije na kojoj su on i supruga, koja naručju drži tromjesečnu kćer Gwendolyn.