Glumica ponovno pronašla gole fotografije u suprugovom mobitelu

Nakon liječenja od ovisnosti o seksu

Instagram

Brak Jane Kramer, 35-godišnje američke glumice i pjevačice, s igračem američkog nogometa Mikeom Caussinom ponovno je na klimavim nogama. Naime, par zajedno ima podcast u kojem često govori o problemima koje ima. Tako je u posljednjoj epizodi koja je emitirana u ponedjeljak glumica najpoznatija po seriji One Tree Hill otkrila kako su imali teških 24 sata te da uopće nisu komunicirali.

'Evo, zaista ne želim sada biti ovdje', rekla je Jana i poručila suprugu: 'Mislim, ako želiš ti reći nešto o tome, samo daj, Michael', na što je on odmah vrlo iskreno odgovorio. Objasnio je kako su u subotu navečer otišli na večeru s prijateljima te da mu je za vrijeme druženja na mobitel došla poruka. 'Otvorio sam ju i vidio fotografiju poslanu s nepoznatog broja'. 'Velike grudi, toples', ubacila se Jana, a Michael je nastavio govoriti: 'Poruka je bila od žene koja je htjela da se nađemo, ali ja ju ne poznajem'. Bivši NFL igrač objasnio je zašto supruzi odmah nije rekao što se dogodilo.

Naime, prije godinu dana dogodila se gotovo identična stvar, on je tada Jani priznao što se dogodilo i onda je to dobro prihvatila, ispričao je Michael. No, ovoga puta bio je prestravljen reći joj jer je njihov brak donedavno bio u velikoj krizi te su stvari sada napokon krenule nabolje. Ipak, Jana je izbrisane fotografije slučajno pronašla na njegovom pametnom satu koji je spojen s mobitelom. 'Mislila je da skrivam poruke te da sam ih samo izbrisao s mobitela. Ona apsolutno ima svako pravo sada sumnjati. Ispada kao da sam ih htio sakriti', priznao je sportaš.

Inače, par se vjenčao 2015. godine, a osam mjeseci kasnije rodila se i kćer Jolie. Nakon toga uslijedio je raskid jer je Michael počinio preljub, a morao je i na psihološko liječenje zbog ovisnosti o seksu. U prosincu 2017. su se pomirili, a prije nešto više od godinu dana rodilo se i drugo dijete - sin Jace.

Jana je nakon Michaelove priče priznala kako ne gleda često njegov mobitel, no da joj je intuicija rekla taj dan da pogleda. 'Svaki puta kad bi to intuitivno osjetila, našla bih nešto', rekla je. Pjevačica je tada pokušala stupiti u kontakt s brojem, no vraćale su joj se čudne poruke na što joj je suprug govorio kako se vjerojatno radi 'o programu, a ne o stvarnoj osobi'. Jana je povjerovala da možda zaista i je robot, no činjenica da je izbrisao poruku za nju je alarmantna. 'Volim te, Mike, ali ti si zaista dobar lažov', poručila je suprugu i dodala kako ga još uvijek ne može pogledati.

Također, par je otkrio kako je i raspravljao hoće li epizodu podcasta objaviti te da su ipak odlučili da hoće objasnivši da o njihovom odnosu javnost već sve zna te da nemaju što skrivati.