Nakon što su prekinuli, on dobio dijete s drugom, a sad se ponovno ljube

Buran ljubavni život

Profimedia

Nakon što je prošle jeseni javnosti obznanio da čeka treće dijete, glumac Owen Wilson šokirao je obožavatelje. Naime,u posljednjih deset godina ljubio je čak tri žene, s kojima je dobio i po jedno dijete. Da vodi turbulentan ljubavni život, dokazale su i najnovije fotografije s bivšom djevojkom, Caroline Lindqvist s kojom je prekinuo još prije 5 godina. Iako je nakon nje ljubio drugu, Varunie Vongsvirates s kojom je prije točno godinu dana dobio kćerkicu Lylau Aranyju.

Profimedia 

Unatoč tome što tada, nakon rođenja sada već petogodišnjeg sina, nisu izdržali kao par, Owen i Caroline svojoj su ljubavi ipak dali drugu šansu. Iako su, navodno, cijelu njegovu posljednju vezu bili u kontaktu, sada su to i pokazali. Tijekom doručka u New Yorku, par se nije mogao suzdržati pa su izmjenjivali strastvene poljupce, čime su dokazali da ipak ne mogu jedno bez drugoga. Uz još dvoje djece i dvije bivše djevojke, Owen je odabrao Caroline s kojom će nastojati održati ljubav i graditi obitelj. Sudeći prema fotografijama, par je uistinu sretan i uživa u međusobnom društvu.

Profimedia 

Podsjetimo, iako je predan otac svojim sinovima i dobro se slaže s njihovim majkama unatoč tome što nisu ostali zajedno, Owen navodno odbija vidjeti svoje treće dijete, prvu kćerkicu, prenose strani mediji. Glumac inače već ima petogodišnjeg sina Finna kojeg je dobio s Caroline, te osmogodišnjeg Roberta kojeg ima s Jade Duell s kojom je prekinuo godinu dana nakon rođenja njihovog djeteta.