Alka Vuica: 'Selim na Ibizu zato što se tamo svi oblače indijanski'

Njezina omiljena destinacija

Instagram

Domaća glazbenica, spisateljica i kantautorica, 58-godišnja Alka Vuica, sinoć je večer provodila u društvu pjevača Luke Nižetića. Omiljeni domaći cebrityji uživali su na reviji modnog dvojca Elfs, a Alka i Luka su uz čašicu porazgovarali upravo o Ibizi, koja je jedna od Alkinih omiljenih destinacija za ljetovanje.

Instagram screenshot 

'Selim na Ibizu zato što mi je tamo hit, vole Indijance, svi se oblače indijanski', poručila je vidno raspoložena i nasmiješena Alka u videu koji je Luka podijelio na svom Instagram Storyju. 'Onda idem i ja s tobom', odmah je uzvratio pjevač. Inače, Alka obožava Ibizu na kojoj je, kao i prošle godine, uživala u rujnu.

Podsjetimo, glazbenica je nedavo za Story.hr otkrila da svake godine deveti mjesec odluči otputovati negdje drugdje, jer je razočarana hrvatskim turizmom ljeti. 'Što kažem, kakva nam je Vlada - takav nam je turizam! Cijene su nam katastrofa. Pogledajte malo što se u inozemstvu nudi. Možete otići na Ibizu, u Grčku, Tursku ili bilo gdje drugdje za 1000, 1500 eura s avionskom kartom i kompletnim menijem. Ovo ovdje nije normalno. Ja prva ne idem tu na more, dođem u Istru jer mi je tu mama i onda odem u devetom mjesecu negdje drugdje jer nisam dovoljno bogata da ljetujem u Hrvatskoj', rekla nam je nedavno.