Nakon brojnih ljubavnih ekscesa, Miley odbačena i sama

'Nemam prijatelja'

Instagram

Nakon što je ovih dana uputila brojne znakovite poruke putem svojih društvenih mreža, za koje brojni obožavatelji smatraju da su upućeni njezinom uskoro bivšem suprugu Liamu Hemsworthu i ljubavnici Kaitlynn Carter, Heatworld piše da je Miley Cyrus ogorčena jer je ostala u potpunosti sama, bez ijednog prijatelja.

'Miley glumi kao da je hrabra, ali zapravo je zaista nesretna. Zbog načina na koji se ponaša u posljednje vrijeme, većina njezinih prijatelja se udaljila od nje. Ne sviđa im se nova Miley, kojoj se sve vrti oko nje. Također, svi prijatelji koje je dijelila s Liamom su zauzeli njegovu stranu, a on ne želi ništa s njom. Ona se osjeća kao da nitko nije ostao uz nju', otkrio je izvor blizak 26-godišnjoj pjevačici. 'Nemam prijatelja', priznala je i sama pjevačica.

Podsjetimo, prije mjesec dana javnost je uzburkala vijest da se Miley razvodi od Liama nakon osam mjeseci braka, a dodatnu buru 26-godišnjakinja je podigla nekoliko dana nakon razvoda kada se saznalo da je supruga varala s blogericom Kaitlynn Carter. Djevojke su se nakon toga često zajedno pojavljivale u javnosti razmjenjujći nježnosti, no njihova ljubav, nije potrajala. Sada ljubi 22-godišnjeg australskog pjevača Codyja Simpsona, ali nažalost, čini se da je on jedini koji je trenutno uz nju.