NAKON RAZVODA Ima novu djevojku koja želi spavati s njegovim bratom

'Spavala bih s obojicom,a li u isto vrijeme'

Profimedia

Nakon što je prije nekoliko mjeseci iznenada prekinuo brak s američkom pjevačicom, 26-godišnjom Miley Cyrus, 29-godišnji glumac Liam Hemsworth, nedavno je u javnosti uhvaćen s novom djevojkom. Riječ je naime o 22-godišnjoj glumici Maddison Brown, koja se proslavila u seriji 'Dinastija', a koja je već sada podignula mnoštvo kontroverzi svojim izjavama.

Profimedia 

Naime, prije nego što je postala cura Liama Hemswortha, Maddison je gostovala u emisiji gdje je iskreno priznala kako bi spavala s oba brata Hemsworth, Liamom te starijim Chrisom koji se proslavio igrajući Thora. Nakon što je u igri dobila zadatak da između tri ponuđene opcije izabere osobu s kojom bi spavala, onu za koji bi se udala te osobu koju bi ubila, 22-godišnjakinja je bez ustručavanja priznala kako bi definitivno spavala s oba brata Hemsworth.

Profimedia 

'Spavala bi s oba brata Hemsworth i to u isto vrijeme. Ali se ne bi mogla udati za njih, bila bi previše nesigurna. Previše su privlačni i nikad im ne bih dopuštala da izlaze iz kuće', našalila se tada zvijezda 'Dinastije' ne sluteći kako će joj upravo jedan od braće za nekoliko mjeseci biti dečko. Iako je intervju nastao prije njihovog upoznavanja, obožavatelji 29-godišnjeg glumca nisu oduševljeni njegovim odabirom te na društvenim mrežama pišu kako sedam godina mlađa plavuša nije djevojka za njega.