Već 26 godina u braku, a uhvaćena s drugim misterioznim muškarcem

Radi li se o novoj ljubavi?

Profimedia

Michelle Pfeiffer, 61-godišnja glumica koja je nedavno uz Angelinu Jolie predstavila film 'Maleficent: Mistress of Evil', uhvaćena je na koktelu s tajanstvenim muškarcem. Iako je već 26 godina u sretnom braku, nakon ovih fotografija, započela su nagađanja da postoje problemi u njezinom braku sa 63-godišnjim producentom Davidom E. Kelleyjem, za kojeg se udala još 1993. godine.

Profimedia 

Glumica nije mogla sakriti veliki osmijeh na licu, za koji je zaslužan misteriozni stariji muškarac. Što god bio razlog njihovog druženja, Michelle je uistinu blistala u kraljevsko plavoj haljini i velikim bisernim naušnicama koje su se uklopile u njezino veselo raspoloženje. Ova majka dvoje djece, posvojene 26-godišnje Claudie Rose i biološkog 25-godišnjeg sina Johna Henryja, u posljednje vrijeme više slobodnog vremena s obzirom na to da su joj se djeca odselila. Kako je i sama komentirala prošle godine, spremnija je i otvorena za nove ponude, što se može reći i za njezin privatni život.

Podsjetimo, Michelle se neko vrijeme zbog obitelji povukla iz glumačkog svijeta, no filmovima poput prošlogodišnjeg hita ‘Majka’ ponovno se vratila u vrh glumačke elite.

Profimedia