VIDEO Teško ozlijeđen nastavio nastupati pred mnogobrojnom publikom

Posljednjih mjeseci samo loše vijesti

Profimedia

Travis Scott nedavno se suočio s bolnim rastankom s Kylie Jenner, 22-godišnjom reality zvijezdom i milijarderkom s kojom ima i jednoipolgodišnju kćerkicu Stormi. Sada, nedugo nakon, snašla ga je još jedna nezgoda. Naime, u New Yorku na festivalu 'Rolling Loud Music' slomio je koljeno tijekom nastupa.

Kako govori jedan od obožavatelja, 28-godišnji reper pao je dok je skakao po pozornici. 'Sletio je vrlo loše, ali u cijeloj toj zbrci uspio je dovršiti pjesmu', ispričao je kako je to izgledalo. Čim je otpjevao pjesmu, obratio se publici: 'Neću vam lagati, mislim da sam slomio koljeno'. Brzo su reagirali članovi njegovoj tima, koji su se okupili na pozornici s vidno zabrinutim izrazima lica. Unatoč velikim bolovima, Travis je bio odlučan u samo jednom - dovršiti koncert. 'Ovaj show ne može prestati, ništa nas ne može zaustaviti', rekao je i nastavio nastupati.

Podsjetimo, nedavno se odvojio od majke njegove kćerkice, Kylie, zbog toga što su se u posljednje vrijeme često svađali. Iako se govori da je ovo zapravo samo 'hlađenje', 22-godišnjakinja je jasno dala do znanja da im je u cilju njegovati prijateljski odnos kako bi mogli biti što bolji roditelji malenoj Stormi. Navodno, Travis sada boravi u svojoj kući na Beverly Hillsu, gdje se u potpunosti u miru može posvetiti svom novom albumu.