KRVAVI OBRAČUN Supruga omiljenog glumca nasmrt izbodena

Sin nožem nasrnuo na majku

Profimedia

Santa Barbara u Kaliforniji pamtit će ovaj dan po strašnom krvoproliću i to u obiteljskoj kući nekadašnjeg omiljenog glumca, 81-godišnjeg Rona Elyja, koji je glumio popularnog Tarzana u istoimenoj seriji. 

Profimedia 

Žena koja je ubijena u kući identificirana je kao supruga glumca - Valerie Lundeen. S Ronom je u braku bila 35 godina. Nasmrt je izbodena. Ronov sin, 30-godišnji Cameron Ely, bio je glavni osumnjičeni. U glumčevoj kući došlo je do sukoba s policijom. Naime, Cameron je okarakteriziran kao prijetnja te su ga policajci ubili. 

'U utorak oko 20 sati i 15 minuta, policija Sante Barbare odgovorila je na poziv u domu glumca. Prilikom dolaska, policajci su otkrili 62-godišnju Valerie Lundeen s višestrukim ubodnim ranama', priopćila je tamošnja policija. 

Profimedia 

'Prilikom dolaska na mjesto zločina, ovlašteni su Camerona Elyja identificirali kao osumnjičenog. Prilikom pretrage imanja, policajci su na njega i naišli te je on za njih predstavljao prijetnju. U odgovoru na napade, četiri policajca pucala su na osumnjičenog i fatalno ga ranili', oglasili su se iz policije. 

Ron, koji je Tarzana glumio u 57 epizoda NBC-jeve serije, cijelo vrijeme je bio u kući i bez ozljeda. Glumac koji inače ima i otežan govor zbog poremećaja koji mu se razvio prije nekoliko godina odveden je u bolnicu zbog preventivnih mjera. 

Profimedia 

Detalji drame u obiteljskoj kući zasada nisu jasni. Čini se kako je Cameron pokušao nazvati hitnu pomoć nakon što je navodno ubio majku. Portal TMZ došao je u posjed snimljenog razgovora koji otkriva kako je navodno dispečeru rekao da 'je otac pokušao napasti majku', a zatim brzo poklopio. Operator je potvrdio kako je sugovornik prilikom razgovora bio zadihan i u plaču. 

Glumčev predstavnik zasada se nije oglasio o nemilom događaju. Ely i Lundeen koja je inače bila bivša Miss Floride vjenčali su se 1984. godine. Imali su troje djece: dvije kćeri Kirsten i Kaitland, zajedno sa sinom Cameronom. 

Profimedia