'Istanbulska nevjesta' prošla težak put kako bi bila ovdje gdje je danas

Nije joj bilo lako

Instagram

Turska glumica Asli Enver, publici poznatija kao 'Istanbulska nevjesta', ovog je proljeća prolazila uistinu težak period u životu. Nakon što je odbjeglom suprugu oprostila i dala mu drugu priliku, što je popraćeno dodatnim dramama s njegovom majkom i njezinom bivšom zaposlenicom, ova 35-godišnjakinja ispričala je kako je uopće došlo do toga da postane glumica, pišu turski mediji.

Naime, Asli je dugo godina živjela u iseljeništvu, u Londonu. Do svoje 12. godine živjela je tamo, nakon čega je odlučila upisati glumu u Istanbulu. Uspon prema ovome što ima danas, kako priznaje, nije bilo nimalo lak zbog njezine disleksije. Za svaki test trebalo joj je više vremena od uobičajenog, u čemu joj je uvelike pomogla njezina majka. 'Mama me pitala želim li se baviti umjetnošću, a to me potaknulo da izaberem glumu. Poslala me na tečaj i u svemu mi pomogla', ispričala je za turske medije 35-godišnja zvijezda turskih sapunica koju život nije mazio. 

Iako je svojevremeno izjavila da ne vjeruje u ljubav, svom sadašnjem partneru Muratu Bozuau ipak je dala drugu šansu. Trenutno su joj dani ispunjeni snimanjima, a uskoro se, kako je nedavno priznala, nada i proširenju obitelji. 'Voljela bih da uskoro odemo korak dalje i osnujemo obitelj', rekla je svojevremeno glumica koja je unatoč svemu sigurna da je pronašla muškarca svog života.