NAPOKON DOČEKALA U tajnosti se udala omiljena glumica

Stigla brojna poznata lica

Profimedia

Američka glumica Jennifer Lawrence i njezin zaručnik Cooke Maroney ovog vikenda su stali pred oltar u Rhode Islandu, piše Metro. Oskarovka i direktor galerije umjetnina zaručeni su već osam mjeseci, a za najvažniji dan u njihovom životu angažirali su i organizatora vjenčanja, Marka Seeda, kako bi sve prošlo u najboljem redu. 

Profimedia 

Prema pisanju stranih medija, za veliki dan, 29-godišnjakinja se odlučila za vjenčanicu dizajnerske kuće Dior, čemu su svjedočile brojne poznate zvijezde. Oko 150 uzvanika uveličali su njihov poseban dan, a neki od poznatih lica bile su pjevačica Adele, glumice Cameron Diaz, Amy Schummer, Emma Stone i reality zvijezda Kris Jenner, s kojom već duže vrijeme ima blizak odnos. U petak, dan prije same ceremonije, par je organizirao večeru na kojoj su ugostili još neka poznata lica, poput Nicole Richie i Sienne Miller. 

Profimedia 

Sudeći prema jelovniku, gosti nisu ostali ni gladni ni žedni. Naime, od posebnih koktela koji su dočekali goste, imali su priliku probati raznolike kanapee, posebno pripremljenu ribu i nesvakidašnju svadbenu tortu. 

Profimedia 

Inače, par je u tajnosti sredinom rujna izrekao sudbonosno 'da' u bračnom uredu gradske vijećnice. Omiljena 29-godišnja glumica i njezin pet godina stariji zaručnik tada su viđeni s papirologijom u rukama u društvu nekoliko prijatelja, dva zaštitara i fotografa, a ovog su vikenda priredili veliko slavlje kojem su prisustvovali obitelj i prijatelji. Podsjećamo, Jennifer i Cooke su se zaručili u veljači ove godine, nakon nešto manje od godinu dana veze. Par je i tada veliki čin odradio u tajnosti, a nakon što su ju fotografi snimili sa zaručničkim prstenom na ruci, glumica je potvrdila sretne vijesti i otkrila pri tome kako se za budućeg supruga htjela udati odmah čim ga je upoznala.

Profimedia