REKAO DA Oženio se uspješni hrvatski sportaš

Neopisiva sreća

Instagram

Hrvatski bacač kugle, 28-godišnji Stipe Žunić uplovio je u bračnu luku s dugogodišnjom djevojkom, pet godina mlađom Leom Glasnović. Sreću nisu skrivali, a to je potvrdila i fotografija koju je objavila naša najbolja atletičarka Sandra Perković. Pozirali su nasmijani od uha do uha, što dokazuje koliko je njihova ljubav velika. 

Instagram 

'Preee prekrasni', napisala je Sandra na fotografiju presretnog para. Lea je za ovaj poseban dan odabrala raskošnu vjenčanicu s puno detalja, što je zaokružila jednostavnim nakitom i ukrasom za kosu. Decentna šminka koja je istaknula njezine oči savršeno se  uklopila uz dugu raspuštenu tamnu kosu. Uz nju je zasjao i Stipe u crnom odijelu koji je s velikim osmijehom ponosno grlio svoju novopečenu suprugu. 

Par svaki svoj slobodan trenutak koristi za zajedničko druženje, jer posao kojim se Stipe bavi zahtjeva česta putovanja. Kad god su zajedno, uživaju u njihovoj ljubavi. Jednom prilikom, što je Stipe podijelio na svom Instagramu, su pokazali i svoje 'skrivene' talente. Dok je Stipe svirao gitaru, Lea je pokazala svoje vokalne sposobnosti pjevajući 'Ain't no sunshine', čime su zaradili gomilu pozitivnih i oduševljenih komentara. 

Da su bili tamo, morali bi se pridržavati strogih pravila. Naime, gosti nisu smijeli koristiti mobitele i nije im bio dopušten dolazak privatnim avionima. Osim toga, morali su biti vrlo oprezni s objavljivanjem fotografija, a svi su stigli velikim autobusima.