Uspješni tenisač podijelio prve fotografije s glamuroznog vjenčanja

Novopečeni mladenci nisu skidali osmijeh s lica

Instagram

Španjolski tenisač Rafael Nadal ovog je vikenda oženio svoju dugogodišnju djevojku Mariu Franciscu Perello. Novopečeni mladenci svojim su uzvanicima postavili čitav niz pravila kako bi vjenčanje bilo što intimnije, a nakon što je prošao najvažniji dan u njihovom životu, s obožavateljima su podijelili i fotografije s vjenčanja na kojima zajedno poziraju.

Profimedia 

Zaljubljeni par fotografirao se na tvrđavi La Frotezi na Mallorci, gdje je održana i ceremonija. Zaljubljeni pogledi i široki osmijesi Nadala i Marie pokazuju da su itekako sigurni u odluku da zajedno ostare. Slavlju se pridružilo oko 350 uzvanika, među kojima su se našla i brojna poznata lica poput Cristiana Ronalda, Enriquea Iglesiasa i Ikera Casillasa. Svadba je organizirana u tajnosti, a mladenci su se potrudili da sve prođe bez znatiželjnih pogleda javnosti.

Profimedia 

Naime, uzvanici nisu smjeli koristiti mobitele i nije im bio dopušten dolazak privatnim avionima ili automobilima. Osim toga, morali su biti vrlo oprezni s objavljivanjem fotografija, a svi su stigli velikim autobusima. Za hranu je bio zadužen chef s Michelinovom zvjezdicom, Quique Dacosta. Ono što je itekako iznenadilo javnost je činjenica da ni srpski tenisač Novak Đoković ni Roger Federer nisu pozvani na luksuzno vjenčanje.