Glumica proglašena najopasnijom osobom na internetu

Ipak nije tako bezopasna

Profimedia

Alexis Bledel, 38-godišnja američka televizijska i filmska glumica popularnost je stekla ulogom Rory Gilmore u televizijskoj seriji Gilmoreice. Iako je u popularnoj seriji igrala slatku štrebericu, sama glumica sada je službeno proglašena opasnom.

Tvrtka za sigurnost na internetu McAfee okrunila je Alexis titulom najopasnijeg celebrityja na internetu u 2019. godini. Ovu ne tako laskavu titulu zaslužila je time što mnogi hakeri i mnoge stranice koriste upravo njezino lice za privlačenje medijskih korisnika. Na stranicama na kojima se pojavljuje najčešće se nalaze virusi i programi koji mogu oštetiti same korisnike.

Profimedia 

Na drugom mjestu prati je talk-show voditelj James Corden, a na trećem se nalazi zvijezda popularne serije Igra prijestolja, Sophie Turner. Na popisu se nalaze još i glumica Anna Kendrick, voditelj Jimmy Fallon te reperica Nicki Minaj.

Story 

Inače, svake godine objavljuje se popis 'opasnih celebrityja' na internetu. Prošle godine na vrhu ljestvice nalazila se glumica i model Ruby Rose. Svi koji se nalaze na listi su većinom oni koje medijski korisnici često upisuju u tražilice zbog važnih događaja vezanih za njih.

Profimedia 

Tako je prošle godine velik interes bio za Ruby Rose zbog uloge u filmu Batwoman. Ipak lista donosi i neka iznenađenja. Primjerice, reality zvijezde iz obitelji Kardashian koje su se prošle godine nalazile pri vrhu liste, sada su pale ispod 200. mjesta. Izgleda kako je reality industrija ujedno i najsigurnija industrija.

Story