Leona Paraminski u neviđenom izdanju

Iznenadila obožavatelje

Instagram

Domaća glumica i kolumnistica s adresom u Kaliforniji, 40-godišnja Leona Paraminski, trenutno uživa u Zagrebu, gdje je u potpunosti posvećena snimanju svog najnovijeg projekta za Netflix. Sa svojim obožavateljima na Instagramu podijelila je dijelić atmosfere sa seta, a mnoge je obožavatelje ugodno iznenadilo što je pozirala bez trunke šminke.

Lijepa brineta oduševila je svojom prirodnošću, a kosu je ležerno svezala u punđu. Njezinim obožavateljima itekako se svidjelo takvo izdanje naše glumice pa su joj stoga udijelili brojne komplimente. 'Lako bih se izgubio u tim tvojim prelijepim očima', 'divna', 'tvoja ljepota oduzima dah, volim te', poručili su joj neki od obožavatelja. Glumica i inače ne stavlja previše šminke na sebe, a kako je nedavno izjavila za Story, za to često ni nema vremena.

'Svi živimo ubrzanim tempom, nitko nema puno vremena. Moram priznati da nisam tip žene koja se previše uređuje na dnevnoj bazi, ali to je vjerojatno i zbog prirode mog posla. Uvijek me netko dotjeruje, šminka, oblači pa volim biti opuštena', objasnila je tada. Mnogim obožavateljima upravo je ona omiljeno lice na ekranima, a kako kaže, u njezinom poslu najvažnije je biti autentičan. 'Ne znam, doista mislim da je faktor X zapravo karizma, odnosno kombinacija karaktera i energije kojom zračite'.