Upoznajte najneobičniju 73-godišnju fitness influencericu

Svakodnevno prima komplimente

Instagram

Četiri puta tjedno znoji se u teretani, diže utege, radi čučnjeve, a redovito i trči. I ne bi ovo bilo ništa neobično da ne govorimo o 73-godišnjakinji, kojoj na trbušnjacima mogu zavidjeti i tri puta mlađe žene.

Joan MacDonald cijeli život vodila je bitku s kilogramima, a najviše su se počeli gomilati radi bračnih nesuglasica. Uz sve, oboljela je od artritisa, operirala koljeno, a dan joj nije mogao proći bez lijekova za tlak, kolesterol i želudac, piše Daily Mail. 

 Svemu na kraj odlučila je stati njezina kćerka Michelle, također sportašica. Naučila je 73-godišnjakinju koristiti iPhone pomoću kojeg je ova baka svakodnevno pratila unos kalorija i tjelesnu aktivnost. Početkom 2017. Joan je krenula u teretanu, počela trčati, a iz menija je izbacila nezdrave zalogaje. I tako sa 90, u manje od godinu dana, pala na 65 kilograma.

 Ova je nesvakidašnja sportašica postala pravi 'hit' na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 90.000 ljudi, s kojima svakodnevno dijeli snimke treninga i savjete za zdrav život, a česte su i poruke te brojni komplimenti puno mlađih muškaraca.