Pronađen u kritičnom stanju nakon oproštajne poruke na Instagramu

Susjedi pozvali policiju

Facebook

Crnogorski pjevač, 36-godišnji Bojan Tomović, pokušao je počiniti samoubojstvo, a tragični događaj izbjegnut je zahvaljujući policiji koja je na vrijeme stigla u njegov stan. Naime, kako prenosi Kurir, policija je u pjevačev dom stigla na poziv susjeda, a ondje su 36-godišnjaka pronašli u kritičnom stanju.

Facebook 

Pjevač koji je javno priznao kako boluje od bipolarnog poremećaja, poznatog i kao manična depresija, na svom je Instagram profilu ostavio oproštajnu poruku, a potom pokušao počiniti samoubojstvo. 'Majko, brate, oprostite, ali ja ne mogu više. Nitko nije kriv. Odlazim sretan kod mog Taja. Sahranite me na Cetinje, to mi je jedina i zadnja želja', napisao je 36-godišnjak netom prije nego što je policija stigla u stan i spasila mu život.

Printscreen 

Inače, pjevač već mjesecima svakodnevno putem društvenih mreža obavještava pratitelje o svom stanju i govori o problemima s kojima se bori. Nakon što su ga nedavno prozvali kako laže o svom zdravstvenom stanju, Bojan je na Instagramu objavio liječnički nalaz u kojemu mu je utvrđeno kako boluje od bipolarnog poremećaja kao i PTSP-a.