INAČE TO NE RADI Pjevačka diva iznenadila

Ovo nitko nije očekivao

Profimedia

Celine Dion, 51-godišnja svjetska pjevačka diva poznata je po tome što svoj privatni život drži daleko od očiju javnosti. Upravo je zato iznenadila mnoge kad je na svojim društvenim mrežama podijelila fotografiju svojih blizanaca, devetogodišnjih sinova Eddyja i Nelsona. Specijalna prilika zbog koje je odlučila napraviti nešto što inače ne bi, bio je njihov rođendan, zbog čega mi je uz fotografiju, napisala i čestitku. 

'Dupli osmijeh, dupla radost, dupla ljubav. Sretan rođendan, Nelsone i Eddy. Jako sam ponosna na svoje dječake. Voli vas mama', napisala je uz fotografiju nasmijanih dječaka. Ubrzo nakon uslijedile su mnogobrojne čestitke obožavatelja. Jedna od njih je uz lijepe želje, naglasila kako jedan uistinu liči na majku, dok je drugi isti otac i suprug pjevačice, Rene Angelil, koji je prije tri godine izgubio bitku protiv raka. 

Podsjetimo, uz sve što joj je karijera donijela, Celine je najponosnija na svoje sinove, devetogodišnje blizance i 18-godišnjeg Renea Charlesa, koji su joj svakodnevna podrška u svemu što radi. Ipak, ono što najviše brine njezine obožavatelje je njezina mršavost, koja je kako govore, prešla granice normale otkako je ostala bez supruga. Međutim, to i ne mora čuditi s obzirom na to da je u dvije godine izgubila najprije supruga, a potom i starijeg brata. Unatoč svemu, Celine je priznala da je izgubila nekoliko kilograma, ali da je zdrava i sretna, što dokazuje i veliki osmijeh na njezinom licu, gdje god se pojavi.