RASKALAŠENA ZABAVA Kylie Jenner uhvaćena kako ljubi najbolju prijateljicu

Majka koja tulumari

Instagram

Kylie Jenner, 23-godišnja reality zvijezda i make-up mogul, imala je prilično raskalašenu večer u Hollywoodu i to  sa svojom najboljom prijateljicom, 22-godišnjom manekenkom, Stassie Karanikolau.

Djevojke su imale zabavu za Noć vještica te su se maskirale u pjevačice Madonnu i Britney Spears i to u kostime s njihovog slavnog nastupa 2003. godine na dodjelama nagrada MTV. Taj nastup je završio s poljupcem pjevačica, a isto su ponovile i Kylie i Stassie. 

Kylie je na svom Instagram profilu objavila video koji prikazuje djevojke kako plešu na Madonninu pjesmu 'Like a Virgin'. Nosile su plave perike, Kylie je s punđom i crnim odijelom glumila Madonnu, a Stassie je u bijelom korzetu bila Britney. 

Profimedia 

Nakon zabave u kući, djevojke su otišle na koncert pjevača J Balvina te su se družile s njime i iza pozornice. Kylie i njezina druga prijateljica Sofia snimljene su kako piju tekilu i Red Bull nakon čega se Kylie počela zabavljati u tuševima. 

Na povratku iz izlaska dogodio se i manji incident. Djevojke su u automobilu udarile u drugi automobil prilikom izlaska s parkinga. Nitko nije bio ozlijeđen. 

E! News Screenshot 

Izgleda kako je ova novopečena majka stvarno jedva dočekala ovaj izlazak. Pretpostavlja se kako je s njezinom jednogodišnjom kćeri Stormi Webster kući ostao njezin otac, 28-godišnji reper Travis Scott. 

Podsjetimo,  Kylie i Travis prvi puta su zajedno viđeni u travnju 2017. godine na festivalu Coachella, nakon čega mu se ona pridružila na turneji. Već nakon mjesec dana, Kylie je bila trudna. Početkom veljače rodila je malenu Stormi, a njihova veza obožavateljima je izgledala idilično. Zadnji puta prije prekida zajedno su se pojavili na premijeri dokumentarca o Travisovom životu pod nazivom 'Look Mom I Can Fly'. Mediji su nagađali o njihovom vjenčanju, no do toga ipak nije došlo. Jesu li se sada zaista pomirili ili se samo trude biti u korektnim odnosima zbog Stormie, za sada nije poznato.