Nakon što su svi mislili da je počinio samoubojstvo, javio se iz bolnice

Nakon zastrašujuće poruke na društvenim mrežama

Facebook

Crnogorski pjevač, 36-godišnji Bojan Tomović, prije tri dana pokušao je počiniti samoubojstvo, a tragični događaj izbjegnut je zahvaljujući policiji koja je na vrijeme stigla u njegov stan. Naime, kako su tada pisali srpski mediji, policija je u pjevačev dom stigla na poziv susjeda, a gdje su Bojana pronašli u kritičnom stanju. Sada se on javio iz bolničkog kreveta i poručio: 'Najgore je prošlo'. 

Screenshot 

'Nema predaje, samo naprijed', napisao je uz fotografiju iz bolnice, na kojoj uistinu izgleda iscrpljeno i tužno. Prikovan za infuziju i pokriven plahtom, uspio je skupiti snage i svojoj publici poslati kratku, ali pozitivnu poruku. Unatoč tome, prema svemu sudeći, odlučio se boriti za bolji život.

Facebook 

Podsjetimo, pjevač koji je javno priznao kako boluje od bipolarnog poremećaja, poznatog i kao manična depresija, na svom je Instagram profilu ostavio oproštajnu poruku, a potom pokušao počiniti samoubojstvo. 'Majko, brate, oprostite, ali ja ne mogu više. Nitko nije kriv. Odlazim sretan kod mog Taja. Sahranite me na Cetinje, to mi je jedina i zadnja želja', napisao je 36-godišnjak netom prije nego što je policija stigla u stan i spasila mu život.