Najpopularnija trans zvijezda proslavila 70. rođendan

Čestitke sa svih strana

Story

Reality zvijezda Caitlyn Jenner proslavila je jučer svoj okrugli 70. rođendan. Ova nekadašnja olimpijka, odnosno olimpijac, sa svojim je fanovima podijelila fotografije na kojoj pozira u obiteljskoj kući uz stol prekriven ogromnim buketima. 'Rođendan danas! Tako sam blagoslovljena jer imam toliko ljubavi u životu od obitelji i prijatelja', napisala je Caitlyn ispod fotografije koju je komentirala i njezina 46 godina mlađa djevojka, manekenka Sophia Hutchins koja je slavljenici poručila: 'Volim te, dušo'.

Priliku da na društvenim mrežama čestita pomajci nije propustila ni Kim Kardashian, koja je, uz zajedničku fotografiju i čestitku, poručila Caitlyn da će ju voljeti zauvijek.

Instagram 

 Oglasila se i 22-godišnja Kylie Jenner, koja je svome nekadašnjem ocu čestitala uz obiteljsku fotografiju na kojoj su ona, njezina starija sestra Kendall i Caitlyn, uz čestitke dodala: 'Ponosna sam na sve što jesi i što si postigla. Pravi superheroj. Volim te'.

Podsjetimo, Caitlyn je rođena kao muškarac te se nekada zvala Bruce Jenner. Ima šestero djece, među kojima su Kendall i Kylie koje je dobila u braku s Kris Jenner, a s njima se, uz Krisinu ostalu djecu Kourtney, Kim, Khloe i Roba, pojavila u reality emisiji 'Kardashians' koja je pratila njihove živote.

Caitlyn je 'izašla iz ormara' kao transrodna osoba 2015. godine, nakon čega je promijenila ime i spol.