Mijo Matić i Hana Rodić uhvaćeni zajedno u središtu Zagreba

Što se događa?

Instagram

Mijo Matić, ovogodišnji Gospodin Savršeni, nažalost, u popularnom showu nije našao svoju odabranicu. Iako je u finalu showa 27-godišnjak odabrao, 28-godišnju pjevačicu Slovenku Nušu Rojs, njihova ljubav brzo se ugasila. Nakon ljubavnog brodoloma našao se na nišanu javnosti i može se reći kako mu nije bilo lako. Naime, gotovo svi su navijali za mladu pjevačicu, ali kako se ispostavilo, Mijo se brzo predomislio. 

RTL 

Sada se hrvatska javnost gotovo podijelila na dvije strane - onu Nušinu i onu Mijinu. Izgleda kako je na Mijinoj strani i Hana Rodić, djevojka koja je sudjelovala u prvoj sezoni showa. Iako u samom showu nije pobijedila, ipak je uspjela osvojiti srce Gorana Jurenca, prošlogodišnjeg najtraženijeg neženje. 

O čemu su razgovarali zasad nije otkriveno, no iz videa objavljenog na službenom Instagramu showa vidljivo je kako su i Hana i Mijo bili dobro raspoloženi te je razgovor dobro tekao. Službena objava razgovora najavljena je za sutra, a je li ga Hana savjetovala da ipak možda izabere Mihaelu - djevojku koja je također poput nje izgubila u finalu, pokazat će vrijeme. 

Instagram 

Podsjetimo, 23-godišnja Mihaela Muhvić, do posljednjeg trenutka showa vjerovala je u kemiju koju je osjećala između Mije i nje, no isto tako za Story.hr otkrila je kako joj je žao što se toliko prepustila. 'Show mi je, među ostalim, potvrdio sve ono u što sam vjerovala i ranije - nikad i ni pod koju cijenu ne mijenjajte sebe radi drugih. Bolje da vas ljudi vole/ne vole zbog onoga što jeste nego zbog onoga što niste', iskrena je Mihaela koja smatra da svojim iskustvom može pomoći i drugim djevojkama.

RTL 

S druge strane, tužan završetak  za Miju i Nušu uslijedio je nakon što se vratila u Sloveniju. 'Saznala sam od prijatelja da traže Slovenku za jedan posao u administraciji. Bio je zadnji dan za prijavu i mislila sam da je to znak. On se nekako toga preplašio i nakon toga, kad sam se vratila u Sloveniju, nije mi više ništa pisao', otkrila  je i dodala da joj je nakon četiri dana javio kako više ne osjeća ono što je osjećao. 'Rekla sam mu da sam povrijeđena i da mi više ništa ne treba govoriti i tako je završilo', otkrila je Nuša u spomenutom razgovoru.

RTL Press  Nuša Rojs