Ella Dvornik otkrila što joj se počelo događati u trbuhu

Podijelila na Instagramu

Story

Blogerica i poduzetnica Ella Dvornik nedavno je s fanovima podijelila sretnu vijest - u obitelj Balie-Pierce, naime, na proljeće dolazi prinova. Od tada ova 28-godišnjakinja ne prestaje na društvenim mrežama izvještavati o svojim slatkim trudničkim 'mukama'. 

 Nedavno je otkrila da se nalazi u 18. tjednu trudnoće, a sada je s obožavateljima podijelila fotografiju svog trudničkog trbuha te otkrila da se beba, čiji se spol tek nagađa, počela pomicati. 'Kuca nam', napisala je Ella uz fotografiju. 

Instagram 

Podsjetimo, iako su Ella i njezin suprug Charles Pierce otkrili kako bi prinova u obitelj trebala stići na proljeće, hoće li njihova dvogodišnja kćer Balie Dee dobiti brata ili sestru još se ne zna. Glasine o tome da bi mogla biti djevojčica pokrenula je sama Ella s nedavnom objavom. Blogerica je, naime, u procesu selidbe u novi dom, o čemu redovno izvještava pratitelje na Instagramu. Pakiranje mnoštva odjeće nije najugodniji posao, ali Ella je u svemu pronašla i pozitivnu stranu. 'Odjeća od Balie kad je bila mini. Super što mi je sve ostalo pa mogu opet iskoristiti', napisala je na fotografiji te tako pokrenula glasine kako u obitelj stiže još jedna djevojčica.

Instagram