Pokazala grudi, za kaznu mora platiti više od pola milijuna kuna

Prekršila pravila

Instagram

Američka manekenka, 25-godišnja Julia Rose, nedavno je s prijateljicama Lauren Summer i Kaylom Lauren otišla na bejzbolsku utakmicu i - pokazala grudi. Zbog toga je uhićena te mora platiti čak 532 tisuće kuna kazne, a dobila je i zabranu prilaska svim MLB stadionima i objektima. O tome ju je pismom, koje je objavila na Twitteru uz komentar 'Sr**e', obavijestio podpredsjednik MLB-a (Major League Baseball) David L. Thomas.

 'Dana 27. listopada 2019. prisustvovali ste petoj utakmici World Seriesa u Nationals Parku u Washingtonu. Tijekom igre, prekršili ste navijački kodeks ponašanja, izlažući se tijekom 7. inninga, kako biste promovirali posao. Bili ste i dio sheme u kojoj ste tjerali druge da se izlažu kako biste promovirali posao. Ovime vam je zabranjen posjet svim MLB stadionima i objektima, na neodređeno', piše u pismu. 

Julie i njezine prijateljice nosile su majice s logom manekenkinog časopisa 'Shagmag', a skinule su ih privukle medijsku pažnju i na taj način reklamirale ovaj časopis za starije od 18 godina. No, kasnije su rekle kako su golišave grudi pokazale kako bi podigle svijest o raku dojke. 

Ova 25-godišnjakinja, koja je postala popularna nakon sudjelovanja u reality showu 'You Are the One', čini se, upravo grudi smatra svojim najjačim atributom kojeg ponosno pokazuje na društvenim mrežama.