KOBNA VEČER Amal Clooney doživjela nezgodu

Georga nije bilo u blizini

Profimedia

Nakon što su se nedavno u medijima ponovno pojavile glasine kako se razvodi od 17 godina starijeg partnera, američkog glumca Georga Clooneya, 41-godišnja odvjetnica za ljudska prava, Amal Clooney se našla u novom problemu. Naime, prilikom šetnje ulicom, Amal se spotaknula i u posljednjem trenutku izbjegla nesreću.

Profimedia 


U elegantnoj crvenoj haljini i bež salonkama, 41-godišnjakinja je ležerno šetala ulicom kada joj je cipela zapela za kamen i umalo uzrokovala koban pad. Na sreću, Amal je u posljednjem trenutku u pomoć priskočio nepoznati muškarac koji je spriječio moguću nesreću. Iako se našla u neugodnoj situaciji, ako je suditi prema fotografijama, supruga Georga Clooneyja brzo se snašla u novonastaloj situaciji te nije dopustila da joj nezgoda upropasti večer.

Profimedia 

Podsjećamo, izvor za strane medije, nedavno je otkrio kako su supružnici Clooney krenuli na bračna savjetovanja, a ako je vjerovati glasinama, samo je pitanje trenutka kada će se i službeno rastati. Inače, par se vjenčao u rujnu 2014. godine u Veneciji u hotelu Cipriani, a 2017. su postali ponosni roditelji dvogodišnjih blizanaca, sinčića Alexandera i kćerkice Elle.