Hrvatski reprezentativac puca od sreće i ponosa

U ovoj obitelji nikad ne nedostaje smijeha

Instagram

Hrvatski nogometni reprezentativac Josip Pivarić uistinu zna kako uživati sa svojom djecom. Dok je ovog srpnja njegov sin Matej proslavio četvrti rođendan, sad je došao red i na kćerkicu Lorenu, koja je napunila šest godina. Fotografijama na Instagramu, nogometaš je pokazao kako su tekle slatke pripreme za njezin rođendan, koji je proslavila s obitelji i prijateljima. 

'Ljubavi tatina najveća, sretan ti šesti rođendan', napisao je Josip uz dvije fotografije s proslave njezinog rođendana. Sudeći prema osmijesima, Lorena i njezin mlađi brat Matej uživali su na rođendanu, na kojem su dva djeca bila pod maskama, kako bi uz rođendan obilježili i Noć vještica. Dok je Lorena bila prava princeza u rozo plavoj haljinici, Matej je odjenuo Spiderman odijelo. Nakon što se zabavila s prijateljima, došlo je vrijeme za obiteljsko druženje. Uz puno smijeha, Lorena je uz brata, tatu i mamu Božicu napravila i uredila tortu, koju su na kraju zajedno i pojeli. 

Instagram 

Podsjetimo, par se upoznao kada je reprezentativcu bilo 19, a Božici 17 godina na jednom tulumu, a nedavno su proslavili sedmu godišnjicu braka. Iako se ne vole medijski eksponirati, povremene fotografije koje Josip podijeli s obožavateljima, dokazuju koliko uživaju u obiteljskom životu i malim stvarima.