RAZVOD NAKON DEVET GODINA 'Znam da ga ne usrećujem'

Teško razdoblje

Profimedia

Glumac Ian Ziering, koji se proslavio ulogom u seriji 'Beverly Hills 90210', nakon devet godina braka razvodi se od supruge Erin Ludwig. Ovu je vijest 55-godišnji glumac podijelio s pratiteljima na Instagramu gdje je napisao emotivan post pored fotografije dva anđela čuvara.

'Teška srca vam javljam da se Erin i ja razvodimo. S našim pretrpanim rasporedima i prezaposlenošću, tijekom posljednjih nekoliko godina jednostavno smo se udaljili. Ona je jedna od najnevjerojatnijih žena koje sam upoznao i najbolja majka našoj djeci. Saznao sam se da se pišu senzacije oko situacije koja jednostavno nije senzacionalna. Svaki citat koji mi se pripisuje u potpunosti je lažan, a mi ćemo se nastaviti slagati, štititi, odgajati naše kćeri i biti primjer roditelja koji uspješno surađuju. Molimo vas da poštujete našu privatnost u ovom teškom trenutku dok se mi fokusiramo na ono što nam je važno, a to su naše djevojčice', napisao je.

Ipak, da sve nije tako jednostavno dala je naslutiti Erin koja je vijest o razvodu potvrdila za TMZ. 'Nakon devet i pol godina Ian je zatražio razvod braka. Nakon što je to tražio nekoliko puta, znala sam da je vrijeme da odustanem. Spoznaja da nisam osoba koja ga usrećuje olakšava mi cijelu situaciju. Djevojke i ja smo super, gradimo zajedno nove živote sa zahvalnošću i ljubavlju', rekla je Erin.

Ian i Erin sudbonosno 'da' izrekli su se u svibnju 2010. godine te su roditelju dviju djevojčica, osmogodišnje Mije Loren Ziering i šestogodišnje Penne Mae Ziering. Prije Erin bio je u braku s manekenkom Nikki Ziering od 1997. do 2002. godine, koja je nakon razvoda zadržala glumčevo prezime.