Unatoč borbi s teškom bolešću, izgleda bolje no ikad

Ne predaje se

Profimedia

Avril Lavigne, 35-godišnja pjevačica koju pamtimo po hitovima Sk8er Boi i Complicated, od 2015. godine se bori s lajmskom bolešću. Početkom godine je napokon ustala iz kreveta i to nakon pune dvije godine te objavila svoj šesti studijski album, 'Head Above Water'. Da se osjeća mnogo bolje dokazala je i na nedavno održanom koncertu u Kaliforniji u sklopu festivala Live in the Vineyard.

Profimedia 

Ono što je njezinim obožavateljima posebno zapelo za oko jest činjenica da pjevačica izgleda bolje nego ikad, a široki osmijeh na njezinu licu bio je najbolji dokaz da je više no spremna vratiti svoju staru slavu. Odjevena u široku crnu majicu s printom i crne kožne hlače, Avril je na pozornici naprosto blistala. Iako je ostala vjerna svojem imidžu, tamno obrubljenim očima i raspuštenoj plavoj kosi, Avril izgleda kao da nije ostarila ni dana otkako je prvi put stala na pozornicu sa samo 18 godina.

Profimedia 

Podsjetimo, njezin prvi singl, otkako se nakon višegodišnje stanke vratila pjevanju, 'Head Above Water' iskrena je ispovijest o njenom teškom putu do ozdravljenja i svim borbama koje je doživjela. Avril je u međuvremenu osnovala fondaciju koja će pomagati oboljelima od lajmske bolesti te se razvela od frontmena Nickelbacka Chada Kroegera. Sada je u sretnoj vezi sa 32-godišnjim poduzetnikom, Phillipom Sarofimom.