ŠOKIRALA Omiljena dječja zvijezda pretjerala s botoksom

Tako mlada, a već se uništila

Profimedia

Kontroverzna glumica i glazbenica, 33-godišnja Lindsay Lohan slavu je stekla još kao djevojčica ulogom u filmu 'Zamka za roditelje', a od tada je nastavila nizati brojne uspjehe te je stekla svjetsku slavu. Ipak, nije se mogla oduprijeti porocima pa su njezin život obilježili ovisnost o opijatima, prometne nesreće i razuzdani noćni izlasci koji su utjecali na njezinu glumačku i glazbenu karijeru. Sada je pak počela puniti novinske stupce zbog svog izgleda, odnosno korekcija kojima se podvrgnula.

Profimedia 

Naime, na nedavno održanom Derby Day u Melbournu, gdje se pojavila sa sestrom Ali, Lindsay je izgledala, malo je reći, zategnuto. Od količine botoksa, nekadašnja slatkica jedva se uspjeva nasmijati, a iako su joj samo 33, sudeći prema mišljenjima obožavatelja, posrnula zvijezda ima potpuno iskrivljenu sliku ljepote.

Profimedia 

Inače, Lindsay je često na grčkom Mykonosu gdje vodi vlastiti klub koji je otvorila prošle godine. Osim toga, tamo snima i MTV-ev reality show, koji će imati premijeru u siječnju 2020, a prikazivat će glumičine zgode i nezgode koje doživljava kao vlasnica kluba. Prije nekoliko tjedana pojavila su se u medijima šuškanja kako se klub zatvorio, na što je glumica izjavila kako 'jednostavno seli klub na drugu lokaciju'. Zanimljivo, to je drugi klub u njenom vlasništvu, prvi je kupila u Ateni 2016. godine.