'Selfije' s obožavateljima naplaćuje 500 dolara

Ne pitaju za cijenu

Profimedia

John Travolta, 65-godišnji glumac i producent javnosti je najpoznatiji kao uglađeni plesač iz filma 'Groznica subotnje večeri'. Glumac je nedavno dokazao da je i dalje jedna od najvećih holivudskih zvijezda kada se pojavio konvenciji 'Supanova' u australskom gradu Adelaide, unatoč činjenici što njegovi filmovi posljednjih nekoliko godina ne bilježe uspjeh na kinoblagajnama.

 Naime, obožavatelji koji su se na spomenutoj konvenciji htjeli fotografirati sa svojim idolom, morali su izdvojiti 250 dolara za obični selfie s holivudskom ikonom, a oni najzagriženiji fanovi koji su htjeli s Travoltom pozirati pred profesionalnim fotografom, mogli su to učiniti za pravu sitnicu - 505 dolara, prenosi Daily Mail

Profimedia 

Okupljenoj masi navedena cijena bila je očito i više nego prihvatljiva, pa su objeručke prihvatili priliku da se upoznaju s glumcem. 'Bio sam prvi koji se fotografirao s Travoltom', slavodobitno je rekao jedan obožavatelj. 'Godinama sam čekao upoznati čovjeka koji je utjelovio Vincenta Vegu u megahitu 'Pulp Fiction', izjavio je. 'Neki ljudi me više vole kao negativca, a neki kao junaka, ali ovaj događaj mogu opisati samo kao festival ljubavi', rekla je zvijezda za medije. 

Profimedia 

Podsjetimo prošlo je već više od 40 godina otkako je svijet zahvatila disko groznica i njegovih prvih nominacija za nagrade Oscar i Zlatni globus za ulogu Tonyja Manera u ‘Groznici subotnje večeri’. Toliko je vremena prošlo i od premijere filma ‘Briljantin’, hit mjuzikla koji je Johna Travoltu vinuo među velike zvijezde.