UHVAĆENI NA PARTYJU Kylie Jenner viđa se sa deset godina starijim

Ostavila oca svog djeteta

Profimedia

Samo mjesec nakon što je navodno okončala vezu s ocem svog djeteta reperom Travisom Scottom, 23-godišnja reality zvijezda i make-up mogul krenula je dalje. Kako prenosi Hollywood Gossip, sve su glasnija nagađanja da se u posljednje vrijeme viđa s reperom Drakeom. 

Inače, Kylie i 33-godišnji reper otprije su dobri prijatelji, no izgleda kako je sada to prijateljstvo preraslo u ljubav. 'Provode puno vremena zajedno. Drake je jako blizak s cijelom njezinom obitelji', rekao je izvor. 

Profimedia 

Nagađanja su postala sve glasnija nakon što se Kylie prošlog tjedna pojavila na Drakeovom rođendanu kojeg je slavio u Los Angelesu. Nedugo nakon toga viđena je i na njegovom partyju povodom Noći vještica. 

Podsjetimo, Kylie je prije Drakea u vezi bila s 28-godišnjim Travisom Scottom s kojim je bila dvije godine.Par je  prvi puta su viđen zajedno u travnju 2017. godine na festivalu Coachella, nakon čega mu se ona pridružila na turneji. Već nakon mjesec dana, Kylie je bila trudna. Početkom veljače rodila je malenu Stormi, a njihova veza obožavateljima je izgledala idilično.

Zadnji puta prije prekida zajedno su se pojavili na premijeri dokumentarca o Travisovom životu pod nazivom 'Look Mom I Can Fly'. Mediji su nagađali o njihovom vjenčanju, no do toga ipak nije došlo. Jesu li se sada zaista pomirili ili se samo trude biti u korektnim odnosima zbog Stormi, za sada nije poznato.

Inače, Drake je već nekoliko mjeseci slobodan, a i on također ima dijete. sina Adonisa dobio je iz veze s bivšom porno glumicom Sophie Brussaux.